Gratis Aanmelden

Strakke tranny (22) daten

Vikky_ikky (22)

Heey Kanjers! Een stoute dame, ja schat, daar kijk je naar. Ik ben Vikky, single, jongensmeisje en ben dol op seks. Stuur me snel een mailtje als je iets meer dan gewone seks wilt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Vikky_ikky
  2. Leeftijd: 22 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 25/7/2000
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Strakke tranny Vikky_ikky van 22 daten
MaagdelijkHard (18)
★★★★☆
Als ik nog nooit een keertje mijn paal ergens in heb mogen stoppen.... maakt mij dat dan een maagd? Ik heb het niet over een mondje, want dat is meerdere keren gebeurt. Mannen houden van pijpen weet je. Maar het echte werk durven ze dan weer niet? Is te gay? Zo flauw!
Hete lolita zoekt sex
JohannaS (20)
★★★★★
Ik heb zelf nog niet heel veel ervaring met sex met dit lichaam. Maar er zijn zoveel dingen die ik wil proberen. Ik zoek een lieve man die met mij fijne geile hete dingen zou willen doen
Prille ladyboy daten
Maxinne (18)
★★★★★
De laatste tijd is het enkel nog self-service en dat gaat vervelen en daarom zoek ik een speelmaatje. Durf jij het aan?
Lekkere lolita neuken
BiSexAnna (24)
★★★★☆
Ik zoek een man of een vrouw, of een koppel die het helemaal geil willen maken met me! Ik ben voor heel veel in. Speeltjes zijn ook geen taboe. Wie weet kunnen we samen iets kopen voor genot voor ons?
Geile shemale verwennen
RitjeMetFeline (22)
★★★★☆
Hey hoi, mijn naam is Feline. Jong, speels en gek op sex. Omdat ik niet per se een geile man bij mij om de hoek hoef te vinden lijkt het me spannend om in de auto wat te flikflooien. Ik rijd gerust een heel eind om bij jou in de buurt te komen. Wat zou je ervan vinden om elkaar eens te pijpen op een rustige parkeerplaats bijvoorbeeld?
Krappe tranny contacteren
VivaValerie (23)
★★★★★
Hey, ik ben Valerie. Een vrouw met een bobbel in haar slipje. Het is een stukje extra genieten om het zo maar te zeggen.
Jonge shemale verwennen
Jenieke
★★★★★★★★★★
Ik ben een Braziliaanse shemale en ik woon in Flevoland. Ik zoek leuke mannen die spannende momenten met mij willen beleven. Ik kan je ontvangen bij mij thuis..
Sexdate met Jenieke
Arieke
★★★★★★★★★★
Altijd geil en altijd op zoek naar sex. Ik kan thuis op mijn kamer ontvangen. Ook voor vluggertjes of gewoon voor een middag plezier. Laat me weten of je interesse hebt.
Vluggertje met Arieke
Janny
★★★★★★★★★☆
Hey... ben op zoek naar leuke man voor een spannende nacht... Ik ben nog jong, maar niet onervaren. Dus als jij een kleine strakke ladyboy zoekt ben ik misschien wel de juiste..
One-night-stand met Janny
Emilie
★★★★★★★★★★
Verlegen, maar heel wulps. Zo zou ik mij het beste omschrijven. Ik ben nog jong en onervaren maar heb wel veel zin om sex plezier te delen met een lieve jongeman..
One-night-stand met Emilie
© 2024 geileladyboys.nl